Tarvitsen apua

Ota yhteyttä:

Mikäli sinulla on mitä tahansa Tietosuojatyökaluun liittyvää avun tarvetta, kysyttävää tai kommentoitavaa, voit olla yhteydessä meihin. Vastaamme mielellämme kysymyksiisi!

XCure Solutions Oy
puh: 0207981360
sähköposti: info@xcure.fi

Tietosuojatyökalu-koulutusta ja -konsultointia:

Tarjoamme lisäksi seuraavia koulutuksia ja konsultointia organisaation tietosuoja- ja tietoturvatyön tueksi.

Lähtökoulutukset:
• Tietosuojatyökalun tuotekoulutus tietosuojavastaavalle. Sisältö: Tietosuojatyökalun toiminnot ja käyttöönotto. Kesto noin tunti.
• Tietosuojatyökalun ja tietosuoja-asetuksen käyttöönotto- ja lähtökoulutus tietosuojavastaavalle tai –ryhmälle. Sisältö: Tietosuojatyökalun toiminnot ja käyttöönotto sekä EU:n tietosuoja-asetuksen perusteet. Kesto noin 2 tuntia.

Jatkokoulutukset:
• Tietosuojakoulutus (GDPR) henkilöstölle. Sisältö: asiat, jotka henkilöstön tulee tietää EU:n tietosuoja-asetuksesta. Kesto 3 tuntia.
• Yhdistetty tietosuoja- ja tietoturvakoulutus. Sisältö: asiat, jotka henkilöstön tulee tietää EU:n tietosuoja-asetuksesta ja tietoturvasta. Kesto 3 tuntia.
• GDPR- tai tietoturvakonsultin apu. Asiakkaan tarpeen mukaan.

Tietosuoja ajan tasalle -workshop pk-yritykselle:
Workshop sisältää kaksi puolen päivän pituista tapaamista. Tapaamisten välillä yrityksellä on käytössään tietosuojakonsultin tuki.

Ensimmäisen tapaamisen aluksi otetaan käyttöön Tietosuojatyökalu yrityksen tietosuojan hallintaan. Työkalun avulla tutustutaan käytännönläheisesti tietosuoja-asetuksen vaatimuksiin, ja autamme yritystä päivittämään tietosuojansa tämän päivän tasolle sitä hyödyntäen. Työkalu ohjaa yritystä toimimaan jatkossakin tietosuoja-asetuksen mukaisesti.